Камъкът си тежи на мястото

Чешма Монолитна /Права/

Чешма Монолитна /Права/
Продуктов номер: 1/10/25
Видове размери: Вис.: 115см/ шир.: 95см/ дълб.: 90см
Вътрешните размери на коритото са 65/45см и дълбочина 22см.
Опаковка: Пале
Цена: 678лв. с ДДС за 1бр.

Галерия:


Описание:

Разработихме производството на нов модел МОНОЛИТНА ЧЕШМА с облицовка от истински естествен камък в автентична родна визия. Дизайнът е традиционно български с вградена емоция на свидни спомени.

Чешмата е една единствена монолитна структура и не се сглабя от отделни елементи – само се поставя на нейното място и се свързват водите. Чешмата е тежка и монолитна с удобно извадени меки връзки за чистата и отходната вода на едно място – в дискретен отвор в долната ѝ задна част. Монтажът се извършва чрез еднократно повдигане и преместване с кран до мястото на монтиране. Отрязват се металните държачи и се залепят двете приложени плочки на тяхно място. Тези два малки странични плота са с важно естетическо значение за саксийки с здравец и мушкато.

Плотовете са от гранит или керамични тухли. Конструкцията е от армиран бетон с вграден сифон и отвор за кранче/ канелка. Габаритните размери на чешмата са дълб. 90см, шир. 95см и вис. 115см.

Правят впечатление функционалността на практичните плотове и огромното ниско корито (с размери 65/45см и дълбочина 22см).

Сърцевина на всяко специално място с мислъл за поколения, тези чешми се разпознават и привличат към извора.